Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.

Gamla nyheter

Hem
WoWi Fonden har fått egen hemsida och mer!!
Skrivet av Mamamaa   
2016-11-08
Efter mycket slit och Många timmar av möten och diskussioner har nu startats en registrerad förening för att starta "Världsvid Internattionell Fond för att Etablera Paradiset på Jorden".
Huvudsakligen har det varit jag (David) Emma, Olga och ilja som har skruvat ihop stadgarna.
En sista genomgång och grundande skedde 30/10 2016.
Det var nio medlemmar som var med och grundade föreningen. Emma, Olga, Ilja, Jag, Stella; Sebastian, Unski, Jerta och Ulf. Urkunden och mötes protekollet kommer snart att hängas ut.

Hemsidan Paradisfonden.tk har lite info och stadgarna för både föreningen och för fonden 3dje editionen finns där. Det finns också ett forum. Ibland tar det lite tid då vi har ambitionen att sköta sidorna på 3 språk Finska, Svenska och Engelska. Just nu är förenings stadgan under översättning till Engekska. 3dje editionen av fondstadgan finns orättad som förr men en rättad version är också just på väg.

Grattis världen till denna lilla nyfödsel. Alla Önskningar om ett kraftigt barn!
 
Fest igen på Mejan
2008-04-23

hur det är o går..

Vi hade tänkt dra upp lite ekstockar från skeppsholmsgården att sitta på runt eldstaden. Men bettan (gamla lastbilen vår) orkar inte upp för backen med så tung last misstänker vi, så vi funderar lite på hur vi riktigt ska fixa det. det vore ju lite snyggt att sitta på såna. Har du en lastbil så hjälp oss gärna!

Nu på lördagen blir det fest igen nämligen. TOMMA RUM ( ett sommarkonstprojekt i sveriges kommuner), ANANDA MARGA rörelsen (meditation&yoga), KULTIVATOR (ekologiskt jordbruk plus konst) o ANNIKA NILSSON som bor i en liten hästvagn kommer att presentera sej med musik dans film och föredrag. Så har vi förståss eld och jamming efteråt. du är varmt välkommen!
 
Nu ska Stockholm slaktas .. men vem ska få Nacka -reservatet?
2004-08-09

Ja som det verkar har vår stads älskade regering i sin all-visdom beslutat att sälja Nacka-reservatet där jag bor..

Men.. Vem skall få det? Med tanke på underhålls kostnaderna är det är knappast lönsamt att köpa om man inte exploaterar det, och det får man ju inte göra, så det borde inte bli dyrt. Nån liten symbolisk 1 krona kanske.

Just nu känns det som om en förening bestående av lokala föreningar och privatpersoner skulle vara det tryggaste alternativet så att detta nu inte blir ett lyxigt villa område eller en conferenshotell trägård eller kanske en stor golfbana av alltihopa om golfen köper det.

Jag har skrivit ett brev till en eventuell köpare. Det lyder såhär:

Hej Käre markspekulant. Som vi av medias presentationer av stadens nya linje vad gäller markinehav har förståt att stockholms stad ämnar avytra den mark på vilken vi, sedan ca 5 år, havt vår bosättning, tänkte vi att det skulle vara på sin plats att åtminståne väldigt ytligt pressentera oss själva och anledningen till vår närvaro. Ja så ni vet vad och vilka det är ni köper och inte får grisarna i säcken så att säga.

Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>

Resultat 5 - 7 av 7
Be Cool Do Love Mice!