Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.
Hem arrow Forumet
Välkommen, Gäst
Vänligen Logga in eller Registrera.    Glömt ditt lösenord?
Vadå tvättstuga? (1 läser) (1) Gäst
Kom in och hjälp till att bevaka våra betrodda på det att paradiset snart skall komma hit.
Till sista Svara på det här inlägget Favoriserade: 0
ÄMNE: Vadå tvättstuga?
#9
Uddja (Admin)
Admin
Inlägg: 7
graph
Medlem offline Klicka här för att se användarens profil
Vadå tvättstuga? 10 år, 4 månader sedan  
Tvättstugan är en idé som kommer bli en av de viktigaste funktioner på växande portalen Mamamaa.org

Nu har den för tillfället öppnats som forum, men meningen är att den skall vara en helt egen liten sida på Mamamaa som handlar om konfliktlösning mellan två parter.

Där skall finnas två paneler, vänsterpanelen där du som inloggad kan publicera ett öppet brev till någon som av strukturella själ har mer makt än du själv och missbrukar den mot dig. T.ex. myndigheter, media, lärare, arbetsgivare, föräldrar, m.m. Då får den anklagade ett mail med en kod med vilken han eller hon kan kännas igen på sidan och skapa ett användare id.

Samt högerpanelen där den som är anklagad för makt missbruket kan ge ett öppet svar.

Man kan fortsätta öppna dialogen och om ena parten inte svarar kan också andra medlemmar skicka e-mail med påminnelse för att ge frågorna lite mera tyngd. Det skall synas hur många påminnelser en användare har fått. Problem som skulle uppstå med spam-filter eller vilken adress mailen kommer från är tills vidare olöst fråga.

För att inte för många skall missbruka tjänsten kan man ge andra rykte om juridisk kunnighet och klokhet samt har vi ett juridiskt forum där man kan diskutera konflikter.

För att få allt detta ihop lite snyggt behövs lite dator arbete, programmering av sidan, och just nu känner jag ingen som brinner för det... Så om du är intresserad kontakta gärna eller skriv här nedan.

Vi tror att det här egentligen borde vara en tjänst som staten erbjuder åt sitt folk, men det verkar åtminstone inte vara högst på deras lista idag.
 
  Logga in för att svara.
Till början Svara på det här inlägget
Powered by FireBoardfå de senaste inläggen direkt till ditt skrivbord
Be Cool Do Love Mice!